Absurde spill og tegneseriestriper

Absurdgalleriet – navnet sier alt

Det finnes mange absurde spill og tegneserier der ute, men ikke mange er så gjennomtenkte og smarte som Absurdgalleriet. Over to hundre tusen mennesker følger med på dem på Facebook, der morsomme tegneseriestriper dukker opp med jevne mellomrom. Enkelte striper er hysteriske, kanskje derfor har ordet om Absurdgalleriet spredd seg så fort.

Nemi gir en gotisk vri på hverdagen

De fleste nordmenn har hørt om Nemi, og tro det eller ei, men hun er også veldig populær i utlandet. Den norske tegneserien om den dystre jenta som elsker å stille spørsmål til livet har fått en plass i hjertet til mange millioner lesere, og det med god grunn. Absurde spørsmål og underlige hendelser blandet med en smule fantasi og ørlite schizofreni, det blir nesten ikke bedre enn Nemi.

Monkey Island-serien er en klassiker

Monkey Island var blant de første virkelig spennende pek-og-klikk spillene som dukket opp på markedet – det første spillet i serien kom ut så tidlig som i 1990. Nå i 2009 kunne man finne den seneste tittelen på hyllene i spillbutikken, og Tales of Monkey Island ver like absurd, spennende og morsomt som alle de andre. Rare hendelser, sprø detaljer og uløselige gåter venter alle som prøver Monkey Island-serien, spesielt for første gang.

GTA Vice City – det nyeste av det beste

Man kan kanskje ikke kalle GTA Vice City et absurd spill, selv om poenget er å farte rundt i en stor by og finne på en masse faenskap. Flere detaljer er dog veldig morsomme, spesielt radioen. De ulike DJ-ene i Vice man kan høre når man kjører bil på de nyeste GTA-titlene snakker nemlig utrolig mye sprøyt, noe som har tiltrukket seg mye oppmerksomhet fra GTA-fans.