Spillkveld med gode venner

Liker du og vennene dine å samles for å spille forskjellige spill? Da er dere ikke alene. Dette er en fin aktivitet som veldig mange er glad i. På slike spillkvelder kan man lage mat og ha noe god drikke til.

Avtal pokerkveld

Samtidig som dere planlegger en hyggelig spillkveld med mat og drikke så kan dere også legge en plan for spillene som skal spilles. Valgmulighetene er mange. Dere kan velge mellom Catan eller Ligretto, eller velge andre spennende spill. Er det uklart hva dere vil spille?

Spill live nettpoker

Det å spille nettpoker med venner er en flott måte å nyte spenningen ved spillet hjemmefra. Dere kan organisere en slags turnering dere imellom og konkurrere mot andre spillere virtuelt. I tillegg er det en flott måte å ha det gøy sammen med vennene dine på, og det skaper en hyggelig og konkurransepreget atmosfære.

Dessuten er det mulig å vinne penger. Så hvorfor ikke prøve pokerspillet neste gang gjengen treffes? Skru på storskjermen, følg med kortutdeleren og prat med de andre spillerene på nett. Finn masse inspirasjon på nettsiden norskpoker.com, der de også forklarer alt om spillet.

Er dette et tips for den neste middagen med dine gode venner? Begynn planleggingen nå!