De største øyeblikkene i livet

Det er mange øyeblikk iløpet av livet vi setter stor pris på, både store og små. Det er vel aller flest av de små øyeblikkene i hverdagen, de små tingene som vi setter så utrolig stor pris på, små lysglimt i en hverdag som har en tendens til å bli litt grå, kjedelig og ensformig. Da er det bra å nettopp ha disse øyeblikkene å se frem til eller å tenke tilbake på når en trenger det som mest.

Det kan være små ting som å få månedens blad i posten fra abbonomentet ditt eller at det er stille på jobben så sjefen lar deg gå en halvtime før tiden. Det å komme hjem til en god middag eller våkne til en deilig frokost er også fine øyeblikk som vi alle setter pris på.

Men hva er det egentlig kvalifiserer seg som de største øyeblikkene i livet ditt? Tingene du kanskje ser frem til allerede nå, som andre har sagt er det beste som har hendt dem. Eller kanskje er det ting som allerede har hendt, som du blir glad av å tenke tilbake til, som du nesten lengter litt tilbake til den gledesfølelsen du fikk da du var i det øyeblikket.

Vi kan vel være litt uenig om akkurat hva som er viktigst, forskjelllige mennesker har forskjellige verdier og setter pris på ulike ting på ulik måte. Men det er noen ting som oss fleste husker eller kommer til å huske resten av livet.

Det å få sitt aller første kjæledyr som barn må være noe alle husker som et utrolig stort øyeblikk, kanskje fikk du det til bursdag eller til jul eller etter et sykehusbesøk som trøst. Å plutselig stå der med et lite dyr i hendene som du har fått beskjed om er din er overveldende, du har aldri lyst til å skilles med det dyret.

Du lager en fin liggeplass til den, leker med den på rommet ditt og passer på at den er glad, fornøyd og mett hele tiden.

Spoler vi fremover til de eldre dagene så må det å få barnebarn også være en fantastisk følelse, du har hatt barn selv og oppdratt dem til å bli de voksne menneskene de er nå og plutselig så er det dems tur, de får barn av sine egne som skal bli dine barnebarn. Du har levd livet ditt og er klar for å bare være den som kan skjemme bort barnebarna og bare kose deg med de, være den koseligste personen de barnebarna vet om.