De fem vanligste black-jack tabbene

Black Jack har utviklet seg til å bli et av de mest populære kortspillene innen gambling. Men enten du er proffesjonell gambler eller spiller en gang iblant på nettcasino så er det er noen feil folk gjør om og om igjen.

  1. Mange stoler på sin egen magefølelse for å avgjøre sitt neste trekk i poker. Blackjack er et helt annet spill hvor spillerne må spille strategisk og ikke på instinkt. Lær spillet ordentlig før du setter igang.
  2. Du har tapt en del penger så bestemmer du deg for å høyne innsatsen i håp om å vinne noe av det tilbake. Ikke gjør dette. Fortsett å spill med moderate bets og dersom hellet skulle snu så kan du høyne innsatsen din.
  3. Å tenke «blackjack er blackjack» er også en feil mange gjør, spillet har de samme hovedreglene men det finnes mange variasjoner av blackjack, som vil påvirke sjansene dine for å vinne.
  4. «Å kaste seg kun er for pyser». Det betyr ikke at du gir opp, en god blackjack spiller vet når en bør kaste seg og når en skal forbli i spillet. Spill smart!
  5. Det å aldri «double down» er heller aldri en god ide. Noen ganger lønner det seg å holde tilbake i et blackjack spill, men du må kunne ta sjansen på å doble innsatsen. Om dine kort har høye verdier og dealern har et lavt tall så er det verdt risken.