Fantastiske opplevelser

Det er mye man kan finne på når man har en fridag. Man kan gå seg en tur i marka, se en film hjemme i stua eller gå på kino med en venn. Om du har en venn med sansen for spesielle opplevelser, er mulighetene uendelige.

Hva hadde du sagt om du ble invitert til å hoppe i fallskjerm med bestevennen? Tusenvis av mennesker hopper ut fra fly hver dag og har gjort fallskjermhopping til en livsstil. Det er ikke farlig i det hele tatt – dagens teknologi har slettet risikoen for ulykker helt. Det er noe spesielt med hele opplevelsen. Du sitter i et fly og ser bakken under deg forsvinne. Høyere og høyere opp flyr du, helt til en grønn lampe begynner å lyse. Med ryggsekken festet godt fast, går du mot døra og ser ned på vår grønne klode som titter opp på deg. Et par sekunder senere flyr du igjennom luften mens bestevennen skriker av glede rett bak deg.

Fallskjermhopping vekker en sans for frihet, en viss takknemlighet for livet. Når fallskjermen åpnes og trygghetsfølelsen vender tilbake, har du fortsatt god tid til å skrike all frustrasjon ut av kroppen og nyte en utsikt de aller færreste får muligheten til å oppleve på grunn av deres frykt for det ukjente. Du daler ned mot bakken og takker Herren for den fantastiske ballen med vann og jord som vi lever på. Når du først har landet, er adrenalinet fortsatt et par hakk over det vanlige nivået. Da kan man slenge seg på neste opplevelese – en tur med hundesleden tilbake til bilen eller bussen. Hundene drar deg gjennom snøen med en fantastisk kraft som du føler i hele kroppen. En slik dag vil føles fullkommen. Den vil gjøre deg til et nytt menneske på minuttet. Kroppen vil takke deg for at du har vist den hvordan livet er, hvordan jorden er og hvilke krefter som eksisterer der ute. Ikke la neste fridag gå til spille. Nyt den fullt ut.