Viktor Blom og poker

Viktor “Isildur1” Blom er et kjent navn for mange pokerspillere. Viktor Blom ble født i Sverige i 1990, og ble en internasjonal stjerne på slutten av 2009, da han var med og spilte om alle de ti største pottene i nettpokerens historie. I desember 2010 ble han med i Team PokerStars Pro, og spilte for dem fram til 2012, da han ble signert av Full Tilt Poker. I 2012 vant han tre SCOOP-turneringer.

Turneringer

Det er spennende at en ung gutt fra Sverige vant så store turneringer. Det bidrar også til at poker blir enda mer populært i Norden. Poker er et spill som alle kan lære. Det finnes mange nettsider som gir tips til både nybegynnere og mer erfarne spillere, og den aller beste treningen er å spille mest mulig.På nettet kan man begynne å spille på nybegynnerbord med lave innsatser. Deretter går man gradvis oppover pokerstigen, og begynner å spille mot bedre og bedre spillere, og med stadig høyere innsatser.

Onlineturneringer

Etter en stund, er det mange som ønsker å spille onlineturneringer. Det er enkelt å bli med på en turnering, for mange nettkasinoer arrangerer åpne turneringer, der alle kan delta. Selvsagt bør man ha mye erfaring først. Jo mer erfaring man har, desto mindre risiko er det for at man gjør feil.Når man vet hvordan turneringsspill foregår, og føler at man har nok erfaring, er det bare å bli med. Det er ikke sikkert man kommer til finalerunden ved første forsøk, men det er det nesten ingen andre som klarer, heller. Alt turneringsspill er trening, og man kan lære mye av feilene man gjør de første gangene. Da kommer man sterkere tilbake neste gang.