Humor på nettet

Har dagen vært kjedelig og du trenger en liten pause fra de tunge arbeidsoppgavene dine? Leter du etter noe å le av på nettet? Her gir vi deg fem ting du garantert kommer til å le av!

laughing_419401669

1. Twitter kontoer du bare må følge

Har du ennå ikke skaffet deg en Twitter-konto er det virkelig på tide. Du trenger ikke twitre selv, men bare følge de du selv ønsker. Kontoer du i så fall bør følge, som daglig legger ut humoristiske Tweets er @Lord_Voldemort7, @TweetofGod og @rickygervais. Sistnevntes konto er selvfølgelig den private kontoen til den britiske humoristen Ricky Gervais, kjent fra både den britiske utgaven av The Office og Extras.

2. Spill og underholdning

Spill er ofte ikke det man får latterkrampe av, men noen er så morsomme og underholdende at man helt glemmer tiden for en stund. Hvorfor ikke registrere seg hos et online casino og få gratis free spins, og hvem vet, kanskje du også vinner penger i pausen din?

3. YouTube-klipp

Fredager er ofte dagen hvor det blir sendt et morsomt YouTube-klipp rundt på kontoret. Ikke alle er like morsomme, men gjenspeiler vel kanskje avsenderens humoristiske sans. Om du liker morsomme ulykker eller dyr som finner på de mest utrolige ting, er det bare å sette av en halvtimes tid på YouTube.

4. Morsomme blogger

Noen blogger må man bare følge med på. De morsomste er faktisk helt anonyme og vi vet ikke hvem forfatteren er. En morsom norsk blogg handler om en som utgir seg for å være ungkar, og deler gode tips til andre ungkarer. Bloggen heter selvfølgelig Ungkarsbloggen.

5. Humor for de sære

Liker du sær humor, gjerne som omhandler morsomme bilder med utrolige morsomme ordtak eller skrivefeil? Da bør du sjekke ut nettsiden Engrish, som man kan bruke timevis på, bare med å bla gjennom morsomme bilder.