Komiske feil i idrettens verden

Innen alle sportsgrener så kan det skje mye rart, ting som uforutsigbart skjer på banen eller en spiller som gjør noe uventet. Heldigvis for oss som ikke er der når dette skjer så er det ofte fanget på både film og bilder så hele verden kan se.

Morsomme tabber innen idrett er ikke uvanlig og det skjer stadig vekk rare ting som vi bare må le av. Det er også ofte at det ikke er selve idrettsutøverne som gjør tabber, det kan være dommere, manageren og såklart kommentatorene.

En vanlig tabbe som vi har sett mange varianter av er under ridestevner, rytter og hest galloperer mot hindere som skal hoppes over og hesten slår seg plutselig vrang, stopper fullstendig og dermed hiver rytteren over seg og ned på bakken. Det er riktignok ikke noe tabbe en kunne gjort noe med, men underholdende er det likevel!

Sykkeltabber er det heller ikke få av, en tabbe som nesten er blitt vanlig innen den sporten er at rytterne jubler en runde før de i det hele tatt er i mål. Hvor vanskelig kan det egentlig være å telle antall runder?

Og så har vi sportskommentator Sølve Grotmol som ble forbannet når han ikke fikk et intervju med Sven Tore Jacobsen og ropte ut «din arrogante jævel!» før han rakk å tenke over at mikrofon fortsatt stod på.