Komiske feil i hverdagen

Alle gjør vel feil en gang iblant, det kan være både store og små ting og det skjer oss alle før eller senere. Du har blitt flau over dine foreldre når du var liten eller flau over dine venner som gjorde noe mens dere var ute. Det er mye merkelige små feil en kan gjøre i hverdagen som kan gjøre både deg og andre flaue.

En ting mange kan kjenne seg igjen i er det å skrive en privat SMS for så å ende opp med å sende den avgårde til helt feil person, kanskje det stod en liten kjærlighetserklæring til en gutt eller jente du likte og så endte SMS’en opp hos moren din i stedet! Eller du sendte en melding til en venninne om at du skulle skulke skolen eller jobben den dagen men sendte meldingen til rett til sjefen eller til læreren i stedet.

Det trenger heller ikke å være noe så «stort» heller, det å snuble i veikanten eller i fortauet er også noe de fleste av oss har gjort. Du går alene nedover veien og skal opp på fortauet og da snubler du så alle poser, veske og mobil flyr ut av hendene og ned på bakken. Såklart er det alltid noen som er tilstede når dette skjer, for sånne ting skjer aldri når du går i en gate alene, det er alltid i full offentlighet så du får lyst til å synke ned i jorden og aldri komme opp igjen.

Det er da det er greit å tenke på at de som ser det mest sannsynlig har gjort akkurat det samme selv.